Stichting KaatsFan.nl, de grootste supporter van de kaatssport!

Stichting KaatsFan.nl wil een groeiende en bloeiende stichting zijn, een stichting die midden in de samenleving staat en waar een ieder welkom is om fan van te worden. Wij streven naar respect voor onze omgeving en de maatschappij voor en door haar leden. Sportief plezier, sportieve prestaties en ontmoetingen staan centraal bij ons. Stichting KaatsFan.nl is een ondernemende en lerende organisatie, wij gaan graag nieuwe uitdagingen aan en streven naar duurzaamheid en professionaliteit. Wij willen presteren en onderscheidend zijn, maar daarnaast ook supporter zijn. Dit doen we door activiteiten te organiseren voor onze toekomst (jeugdige kaatsers).

Kernwaarden

Ontmoeting
We hebben en zijn een plaats om elkaar te ontmoeten. Er is onderdak voor iedereen. Clubgevoel en verbondenheid staan bij ons centraal.

Sportiviteit
Fair Play op het veld en in de zaal, maar ook in gedrag naar elkaar. Respect voor elkaar en voor de omgeving.

Betrouwbaarheid
Zeg wat je doet en doe wat je zegt. We zijn open naar elkaar, geven elkaar feedback en kunnen op elkaar bouwen.

Verantwoordelijkheid
Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze stichting en onze materialen, onze leden, onze vrijwilliger en de omgeving waarin wij actief zijn

Professionaliteit
Bij ons spelers, professionele trainers, professionele medewerkers en vrijwilligers die zich op professionele wijze inzetten.

Ondernemend
We staan open voor nieuwe sporten, nieuwe mogelijkheden van exploitatie, nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe kansen.

Duurzaamheid
Daar waar we bouwen met mensen en materialen, kiezen we voor duurzame oplossingen.

Lerende organisatie
We staan open voor opbouwende kritiek en leren graag van elkaar. We bieden elkaar kansen en mogelijkheden tot nieuwe ontwikkelingen.