Notariskantoor Ijdema

Wat doet uw bedrijf?

Notaris IJdema richt zich op alle notariële werkzaamheden. Wij hebben bijzondere specialisaties in huis, zoals ondernemingszaken (B.V.'s) en agrarische zaken Wij zijn lid van de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN). Leden van de VASN hebben allen een specialisatie opleiding moeten volgen om lid te kunnen worden van de vereniging. Ook zijn de leden verplicht om zich jaarlijks bij te scholen en voorziet de VASN hen van informatie over de juridisch agrarische actualiteit.

Maar, ook voor onroerend goed en personen en familierecht en nalatenschappen, bent u bij NOTARIS IJDEMA aan het goede adres. Kort samengevat: Wij spreken heldere taal, ook Fries. Wij geloven in persoonlijk contact. Onze prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Waarom sponsort u Kaatsfan.nl?

Als lokaal betrokken notaris vind ik het belangrijk een bijdrage te leveren aan sportieve en culturele en maatschappelijke projecten in Noord West Friesland. Als sponsor van Kaatsfan.nl vang ik drie vliegen in één klap. Ik woon en werk met plezier in Franeker en geniet elk jaar van de PC en de agrarische dagen. Ik hecht aan tradities en misschien wel de belangrijkste sportieve, culturele en maatschappelijke traditie is het kaatsen. Kaatsfan.nl verdient dan niet alleen mijn steun, maar ieders steun, die Noord West Friesland en het kaatsen in het bijzonder een warm hart toedraagt.

http://www.notarisijdema.nl