Friesland_IT

Wat doet uw bedrijf?

Friesland_IT levert uw bedrijf moderne automatisering in de breedste zin van het woord. Zowel voor hardware als de standaard software kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u en helpen u om de meest doelgerichte oplossingen voor uw bedrijfsvoering te vinden. Maatwerk dat past bij uw bedrijf en dat u rendement oplevert. Onze ambitie is een efficiënte automatisering van uw bedrijfsvoering te realiseren.

Wij leveren laptops, bijbehorende randapparatuur zoals onder andere back-upsystemen, printers en toetsenborden. Maar wij kunnen ook voor u een bedrijfsnetwerk ontwerpen, leveren en implementeren. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van A-merken, zodat de kwaliteit gegarandeerd is. Als u dat wilt kunnen wij u de zorg van het beheer uit handen nemen.

Waarom sponsort u Kaatsfan.nl?

De mentaliteit van de Friese kaatssport is ook voelbaar binnen Friesland_IT. Er heerst een no-nonsense sfeer. Het is een organisatie waarbinnen iedereen elkaar goed kent. Je hoeft bij ons geen blad voor de mond te nemen: wij houden van directheid en transparantie. Zowel naar onze klanten als naar elkaar. Bovendien vinden wij sporten erg belangrijk.

Kijk voor meer informatie op de site van Friesland_IT via de volgende link: https://www.frieslandit.nl