Gezelligheid, kralen maken, mentale training en lekker tegen een bal slaan Aanbevolen

Gezelligheid, kralen maken, mentale training en lekker tegen een bal slaan. Dat waren de ingrediënten voor een geslaagde opening van het jubileumjaar van Stichting Kaatsfan.

Het was vroeg opstaan voor de meeste kabouters, welpen en 1e jaars pupillenmeisjes op zondag 22 januari. Meer dan 50 kinderen hadden zich verzameld in Sporthal de Greidhoeke waar door een aantal enthousiaste vrijwilligers een prachtige carrousel was gemaakt. Zo zat je de eerste 40 minuten te kralenbandje maken die je na afloop mee mocht nemen naar huis, de volgende 40 minuten kreeg je een fanatieke training van een trainer van Kaatsfan. En was je dan nog niet moe.... dan kon je in de laatste 40 minuten nog mee gaan doen aan een klim en klauter parcours. De rode en bezwete kopjes aan het einde van de ochtend vertelde de organisatie genoeg. een meer dan succesvolle ochtend. 

S'middag was de rest van de pupillenmeisjes, de schoolmeisjes en de meisjes aan de beurt. Die werden net als de jeugd in de ochtend verwelkomt met een heerlijk stukje gebak van onze trouwe sponsor Schaafsma/Korenbloem. Het programma voor de oudere dames zag er net iets anders uit en was afgestemd op de leeftijdscategorie. Een heuse bootcamp, een mentale training en een kaatstraining werden afgewisseld en zorgde ook in deze groep voor veel enthousiasme. Al met al een meer dan geslaagde opening van ons jubileumjaar. 

Kijk voor een sfeerimpressie het volgende filmpje: https://youtu.be/eF95Ymw11EY