Weer veel prijzen naar teamleden Kaatsfan Aanbevolen

Ook afgelopen weekend is er weer volop gekaatst door de teamleden van Kaatsfan. Ook gingen er weer veel prijzen mee naar huis.

 
De welpen-meisjes konden afgelopen weekend op diverse locaties kaatsen. In Schalsum waren het de volgende Kaatsfan-meisjes die een prijs wisten te behalen:
1e prijs: Amarins Krottje en Mirthe Hoitema.
2e prijs: Dycke Wijnsma en Dycke Roersma
Lianne Tolsma won samen met Iris Tolsma de 3e prijs
In Grou was er een 1e prijs voor Veerle v/d Werf. Zij won de prijs samen met Amy Giliam.
Vanuit Reduzum ging Veerle van der Werf en Mette Tilma met respectievelijk een 2e en 3e prijs naar huis.
 
In de pupillenmeisjescategorie is er het afgelopen weekend weer volop gestreden om de prijzen. Zo waren de toekomstige toppers gisteren te gast in Makkum, Grou en Schalsum terwijl er vandaag gekaatst is in Oude Leije.
In Makkum won Lenna Koopmans samen met Liset Westra de krans. De 3e prijs was er voor Rosalie ten Brink en Marrit de Witte. De 1e prijs in de herkansing werd gewonnen door Ilse Amels en Mare Prinsen. Jildou Palma pakte hier nog samen met Femke Brinksma een verdienstelijke 2e prijs in de herkansing. Sanne van Dijk won in Grou de 1e prijs in een individueel klassement.
Vandaag werd er in Oude Leije ook weer fanatiek om de punten gestreden. De kransen in deze categorie gingen naar Anna Miedema en Marrit Hoekstra. In de finale waren ze te sterk voor Evy Wijnia en Senne Bett Monsma. Er waren nog twee 3e prijzen voor Richt de Vries en Maïra van der Meer en het tweetal van Alieke de Jong en Ilse Amels. De 1e prijs in de herkansing ging naar het partuur van Anne Lynn Keegstra en Doutsen Wijtsma. Zij wonnen in de finale van Marrit de Witte en Sygrid Bosch.
 
Zaterdag waren de schoolmeisjes te gast in Makkum, Dongjum en Grou. Er werd fanatiek gekaatst en dat resulteerde in mooie overwinningen voor onze toppers van Kaatsfan. In Makkum werd de finale gepeeld door Floorke de Boer en Tessa Westra. Zij wonnen de finale van teamgenotes Hendrika Stegenga en Janet Adema. In de herkansing werd de finale gespeeld door teamgenotes Denise de Witte en Elina Schotanus . Zij verloren helaas van Jildou Terpstra en Marit Steigenga.
Zondag was St. Anne the place to be. Hier werd gestreden om de prijzen voor zowel de afdeling als bij de opstap. Ook hier waren de kaatsters van Kaatsfan goed vertegenwoordigd. Bij de strijd in de afdeling voor een plaats in de finale moest Dronrijp 2 met teamgenotes Karina Mollema, Silke Hofstra en Iris Verhoeven het opnemen tegen Bolsward met teamgenote Minke Tjalsma en haar maten Fenna Cuperus en Tessa Westra. Bolsward won en moest het in de finale opnemen tegen de uiteindelijke winnaars uit Lollum met Jeldou Koopmans en Britt Joustra.
Bij de opstap werd de 1e halve finale in het voordeel van teamgenote Brecht Grovenstein en Mare Zijlstra beslist. Zij speelden tegen teamgenote Trynke Nijman en Elisah de Boer. De 2e halve finale werd gewonnen door teamgenotes Jiska Altenburg en Dianna de Jong. Zij versloegen teamgenote Denise de Witte en Michelle Sijtsma. De finale Jiska Altenburg/Dianna de Jong tegen Brecht Grovenstein/Mare Zijlstra werd door Jiska en Dianna gewonnen. 
 
De Meisjes van het KTF Harlingen meisjesteam waren vandaag te bewonderen op de kaatsvelden van @kfeasterein In de A-Klasse waren er een aantal kaatsters van Team Kaatsfan te bewonderen alleen wisten die zich helaas vandaag niet in de prijzen te kaatsen. In de B-Klasse daarintegen weer veel deelnemers van Team Kaatsfan. De 1e prijs ging naar het partuur van Maud Hellinga, Martsen van der Goot en Brecht Renema. Zij wisten in de finale te winnen van het partuur van Isabella Sijtsma, Marije Bokma en Elbrich Kooistra. Er waren nog twee 3e prijzen te verdelen. Fennan Hoekstra, Nina Clair Wijning en Ilse Baanstra wisten de eerste 3e prijs te winnen terwijl de tweede 3e prijs voor het partuur van Inez Bosch, Mare Dijkstra en Femke Buwalda was. De 1e prijs in de herkansing was voor het partuur van Jellie Hiemstra, Rikst Baarda en Bieuwke Westra. Alle prijswinnaars gefeliciteerd.