De prijswinnaars van 19,20 en 21 augustus Aanbevolen

Vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus is er weer volop gestreden om de prijzen. Prachtige spannende partijen met wederom veel prijzen voor de kaatsters van Team Kaatsfan .
 
Welpen Federatie Zurich:
1e prijs Rosalie ten Brink
2e prijs Famke de Lang
 
Fenna Steigenga won de 1e prijs in de herkansing tijdens de ledenpartij in Exmorra.
Ook Hedwig Steigenga behaalde hetzelfde resultaat tijdens de ledenpartij in Exmorra.
 
Bij de Pupillenmeisjes in Witmarsum waren Sygrid Bosch en Janet Adema vandaag de sterksten in de B-Klasse terwijl in de A-Klasse Anna Miedema de 1e prijs pakte. De 3e prijs in de A-Klasse ging naar het partuur van Hendrika Stegenga en Sam van der Marel.
 
Tijdens de federatiepartij in Hallum stonden Ilse Fenna Zoodsma en Lisa Poppelaars tegenover elkaar in de finale van de herkansingsronde. Ilse wist het van haar teamgenootje bij Kaatsfan te winnen.
In de winnaarsronde wist Carlijn Terpstra er met de krans vandoor te gaan.
 
In Tirns kaatsten de schoolmeisjes een d.e.l. wedstrijd in een A en B klasse. In de B-klasse Pakte Jetske Zijlstra de krans en dus de 1e prijs. Brecht Stegenga pakte de 2e prijs, terwijl Maud van der Veen de 3e prijs mee naar huis nam. In de herkansing wonnen Karina Mollema en Fianne Dijkstra de 1e prijs door in de finale te winnen van Lieke Tuinier en Geertje van der Weide die daarmee de 2e prijs wonnen. In de A-klasse pakte Wieke Schaap een mooie 2e prijs.
 
Tijdens de dames 1e klas in Workum pakte Iris Jasper een meer dan verdienstelijke 2e prijs en won ook Larissa Smink van het Gebr. Smink Schilders- en Afwerkingsbedrijf Makkum partuur op de hoofdklasse de 2e prijs.
 
Iedereen weer gefeliciteerd met dit mooie succes en....... Mocht je deze keer niet in de prijzen zijn gevallen? Dan ben jij vast de volgende keer weer aan de beurt.
 
Op zondag 21 augustus hebben we weer genoten van onze prachtige kaatssport. De kaatsters stonden met veel enthousiasme op het veld te kaatsen. Ook vandaag werden er weer verschillende prijzen behaald door de teamleden van team kaatsfan
 
Welpenmeisjes,
 
1e prijs Marrit Hoekstra
2e prijs Marrit de Witte
 
Schoolmeisjes,
 
3e prijs Sofie Koops (20-8)
 
Meisjes,
 
1e prijs Berber vd Goot en Rikst Mulder
1e prijs herkansing Rigt vd Velde